Over ons

Visual Eye is een audiovisueel bedrijf, wat medio 2008 is opgericht en is gevestigd in Wolvega.

concert-klein

 

Een selectie van de producten die Visual Eye levert:

  • Concertregistratie
  • Videoclip
  • Promotiefilm
  • Evenement-registratie
  • Animatie
  • Projectie

Wij werken met de Full HD camera’s van Panasonic voor een perfecte beeldweergave.

Tevens bieden wij dvd duplicatie aan op Blu-ray dvd’s en op standaard dvd’s. Zodat uw product in de hoogste beeldkwaliteit geleverd word, maar eventueel ook in grotere oplages. Denk hierbij aan het verspreiden van een dvd van uw productie. De dvd kan tevens een opdruk krijgen, met bijvoorbeeld uw logo en bedrijfsnaam. Ook de dvd hoes kan geheel in huisstijl gemaakt worden, ook een perfecte manier om eventuele sponsoren te vermelden of uw contactgegevens.

Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken. Zo is het te overwegen om het evenement ook vast te leggen op beeld.

Van één-camera registratie tot een meer-camera registratie met bijvoorbeeld de inzet van grote schermen in de zaal, alles is mogelijk bij Visual Eye.

Met het beeldmateriaal dat geschoten is, kan een promotiefilmpje gemaakt worden die op uw website, of op YouTube kan worden geplaatst.

Tevens is dit de ideale manier om uw socialmedia up to date te houden, waardoor eventuele nieuwe klanten of bezoekers een juiste indruk krijgt van uw evenement.

Visual Eye bied ook een live-stream service aan, met deze livestream kan er direct worden meegekeken door duizenden mensen wereldwijd. Hiervoor gebruiken wij onze eigen servers, waarmee wij uw de garantie bieden van de beste beeldkwaliteit.

Voor al onze mogelijkheden, onze ideeën, vrijblijvende informatie of een prijsopgave kunt u contact opnemen met Visual Eye. Wij proberen uw e-mail binnen 24 uur te beantwoorden zodat er snel een antwoord komt op uw vragen.